1 Tenaga yang paling kuat di dunia yang 1 ini adalah kasih sayang. Tanpa kasih sayang kita tak akan ber 1. Hormati dan sayangilah kerana Allah yang 1. Kita, 1 Agama, 1 Al-Quran, 1 Kiblat, 1 hari Merdeka, 1 hari raya, 1 Negara dan 1 Dunia. Jangan kerana 1 sebab kita bermusuh antara 1 sama lain. Kekuatkan ikatan 1 ini semoga tercapai 1 matlamat iaitu Sinar Kasih Sayang 1 Dunia...
بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم
Pernah saya dengar kata² yang boleh dikongsi bersama
|Ilmu bukan pada orang dewasa @ orang yang belajar tinggi sahaja, jadi janganlah kita tunjuk ego seolah kita mengetahui segalanya. Walaupun sesuatu teguran positif @ ilmu datang dari seorang budak kecil. Terimalah|

Terima Kasih Pada Yang Sudi Ziarah Disini, Pandangan Sahabat² mungkin lebih baik dari saya. Sama²lah kita berkongsi ilmu untuk hari ini dan masa depan kita dan semua... Sampaikan Komen Pendapat sahabat...Mudah²an kita dapat memperbaiki diri menjadi lebih baik.Terima Kasih...
Perjalanan Kisah Kasih Azriey... http://www.facebook.com/sinarmawaddah

Thursday, October 29, 2009

Mutiara Kata Sinar Kasih Sayang

Mutiara kata, ringkas dan mempunyai maksud yang mendalam. Gambar² dari saya sendiri dan diri saya sendiri hehehe! Sama²lah kita renung mutiara kata bergambar ini. Kalau kita tidak mencari sesuatu, kita tidak mungkin dapat menemui sesuatu. Mungkin dengan mutiara kata ringkas dari saya ni, dapat membuka minda sahabat² dan saya sendiri untuk mencari sesuatu yang lebih baik...

Klik Gambar Untuk Lihat Lebih Jelas ( Open Link in new tab )

Janganlah kamu hanya berdoa "Ya Allah, Ya Tuhanku! Anugerahilah hambamu rezeki " Sesungguhnya kamu harus mengerti bahawa langit itu tidak menurunkan hujan emas dan perak.

Doakan, moga Azriey dapat menjadi insan yang lebih baik dari hari ini. Aminnn :)

4 Komen disini:

Mohd Hafizd said...

bley print wat wallpaper..ade kata2 hikmah disitu~ waahhhh..hihi

~ana SoLehah~ said...

salam az..

aasif sebab ana agak bz mggu ni..

exam dua paper.. ngan tak study ape lg..

ni baru lega skit..
da lepas dua paper yg danger tu!!

Alhamdulillah.. berjaya juga menghadapi ujian getir musim exam ni.. [setakat ni la..]

waa.. cantik2 gmba die.. ade kata2 hikmah..

ana doakan az sentiasa menjadi yang terbaik..

hari ini, esok dan seterusnya..

amiin ^_^

Mawar_berduri said...

Terima kasih...susah2 je ....bagus jugak letak pic dan kata2 hikmah..takde la sekadar gambar kosongkan???...hihi..bley diadaptasikan..... :0)

Kerna Kasih Azriey Sinar said...

Alhamdulillah aminn.

az pun doakan ana berjaya dalam hidup ana aminnn..

terima kasih hafizd dan mawar, korg mesti idea lagi ganazzzz. moga yg terbaik kita sampaikan dlm dunia iT ini...

Kembali ke Halaman Utama